Youtube Video's

Verborgen camera grappen: hoofd verwisseling

Verborgen camera grappen zijn altijd leuk als de grap goed bedacht is.

Als je over straat loopt en je ziet voor je een vriendelijke jonge dame met een paspop wandelen dan is dat al bijzonder te noemen. Als je dan het hoofd van de paspop ziet vallen zonder dat de jonge dame het merkt, wil je het verloren hoofd natuurlijk graag aan de rechtmatige eigenaar terug geven.

verborgen-camera-grappen
Smile, you’re on candid camera!

Je denkt dan natuurlijk niet direct dat je met verborgen camera grappen te maken hebt. Dat overkomen alleen die mensen op tv die niet opletten toch?

Niets is minder waar, verborgen camera grappen worden steeds vaker uitgevoerd nu bijna iedereen in het bezit is van een camera op zijn of haar mobiele telefoon.

Soms lopen de verborgen camera grappen uit de hand zoals je kon zien in de video van het meisje in de lift met de pop. Ik heb vernomen dat zij door een man in paniek aardig is toegetakeld, maar over het algemeen zijn de verborgen camera grappen erg leuk te noemen.

De eerste verborgen camera grappen werden al in 1948 gemaakt in de show van Allen Funt. De show begon een jaar eerder als Allen Funt’s microphone en een jaar later kwam de show naar de beeldbuis. Candid camera was geboren.

verborgen camera grappen
Allen Funt begint Candid Microphone

 

Vele jaren later kwam de show naar Nederland in de vorm van Bananasplit met Ralf Imbar. De show werd jaren door de Tros uitgezonden tot de mensen het een beetje zat werden.

Toch is het zo nu en dan nog wel eens leuk om goede verborgen camera grappen te zien als deze in de youtube video hieronder.

 

 

Om meer opmerkelijke youtube video’s te bekijken klik je op deze regel..

* * * *   1 vote

Als je deze youtube video leuk vond klik dan op de sterretjes om je waardering aan te geven. Feedback wordt ook altijd op prijs gesteld. Dank je wel voor het bezoeken van onze website.

 

Ik ben Jan en ik woon samen met Micky in Vogelenzang. Deze website gaat over de zaken die ons bezig houden in het leven zoals wonen, reizen, eten, natuur, opmerkelijke artikelen, youtube videos en sport. We houden werk gescheiden van prive, dus geen werk gerelateerde artikelen op deze website. Veel plezier en plaats gerust feedback onder de artikelen. Jan & Micky

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...