Holland - Norway,  Norway

Hold sammen

Stand united against the Norway attacks!

Normaal begint een artikel op deze website met muziek, deze keer even niet.

Iedereen weet van de Noorwegen aanslagen en zoals velen zijn wij erg geschokt. Ik ga geen bericht schrijven over die gestoorde gek die zoveel mensen in koele bloede heeft omgebracht. Ik wil aandacht schenken aan de Noren die getroffen zijn door deze aanslagen.

Op de website van de Noorse internet krant VG is een initiatief opgezet om elkaars handen vast te houden. Doel is om een keten van mensen over de hele wereld te maken die tegen terrorisme en geweld zijn. Hiermee wil men de Noren een hart onder de riem steken.

Hieronder het aantal mensen dat al de handen in een heeft geslagen en heeft deelgenomen op 26.07.2011 om 22.10 uur: Doe je ook mee? Klik hier om de handen in een te slaan!

Omdat wij jaarlijks meedere keren in Noorwegen verblijven is het vanzelfsprekend dat we dit initiatief ondersteunen. We dragen Noorwegen een warm hart toe. We hopen dat jij ook in de keten wilt komen om de Noren te steunen. Het kost niets en je maakt een geweldig statement tegen terrorisme en geweld. Bovendien steun je de Noren hier enorm mee. Klik hier om naar de website van VG te gaan en hou elkaars hand vast.

 

 

 

Ik ben Jan en ik woon samen met Micky in Vogelenzang. Deze website gaat over de zaken die ons bezig houden in het leven zoals wonen, reizen, eten, natuur, opmerkelijke artikelen, youtube videos en sport. We houden werk gescheiden van prive, dus geen werk gerelateerde artikelen op deze website. Veel plezier en plaats gerust feedback onder de artikelen. Jan & Micky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...