Backpacking,  Bali,  Indonesia,  Short trips

Bali is Hot Hot Hot!!

bali3     

Luister tijdens het lezen naar het Seka Angklung ensemble en download direct bij Amazon!

Jan gaat iets schrijven want ik moet naar de wc. Deze foto’s hebben we met onze samsung laptop gemaakt. we zitten nu bij het zwembad en nu (13.00 uur) is de warmste tijd van de dag,

Waarschijnlijk ligt de warmste tijd van de dag tussen 11 & 15.00 uur hier. Over het algemeen zijn er door de dag heen weinig verschillen op Bali.

‘s Ochtends begint de dag tussen 25 en 30 graden, maar 25 is dan heel vroeg in de ochtend. We zijn tot nu toe één keer een half uurtje wezen joggen entoen zijn we om 07.00 uur zeker een liter vocht kwijt geraakt.

Het weer op Bali is uitstekend geschikt om te nixen en om je blog bij te houden. Lekker aan het zwembad en af toe de zee in dat is geweldig.

Soms gaan we alleen de zee in omdat het water in het zwembad te warm is en je niet kan afkoelen.

We denken hier vaak aan Holland, Korea en Noorwegen. Wat vreselijk dat het daar zo koud is zeg 🙂

Hier dan eindelijk een aktie foto. Er wordt bewogen en zelfs gezwommen!

We weten eigenlijk niet of een blog informatief dient te zijn, maar als je van luieren houdt dan is dit wellicht informatief.

Micky heeft soms veel last van de warmte en kijkt niet altijd zo blij als hier boven. Jan kijkt ook niet altijd heel blij, omdat hij z’n schouders behoorlijk heeft verbrandt. Een paar dagen met t-shirt zwemmen dus!

Vanwege de verbouwing naast het zwembad van het hotel, krijgen alle gasten van november tm maart gratis buffet diner aangeboden elke avond. de kwaliteit is niet iets om naar huis over te schrijven maar je kunt er wel je buik mee vullen, dus het is ok.

Sinds afgelopen dinsdag hebben we een huur auto, het is een 50 jaar oud suzuki blik, voor 100000 rp per dag, klagen doen we niet zo lang het blik rijdt. 100.000 rp is 8,50 euro..

In Uluwatu kun je de Balinese Kecak folklore dans bekijken, zo is dit bericht toch nog een beetje informatief van aard:

 

 

Ik ben Jan en ik woon samen met Micky in Vogelenzang. Deze website gaat over de zaken die ons bezig houden in het leven zoals wonen, reizen, eten, natuur, opmerkelijke artikelen, youtube videos en sport. We houden werk gescheiden van prive, dus geen werk gerelateerde artikelen op deze website. Veel plezier en plaats gerust feedback onder de artikelen. Jan & Micky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...